Yeni ‘Dirty Dancing’ filmi geliyor

1987 yılında çevrilen ve Yahudi zengin kızla fakir dans öğretmeni arasında geçen aşkı konu alan filmin yeni versiyonu çevrilecek.

Dünya
17 Temmuz 2020 Cuma

Filmin baş kadın aktristi Jennifer Grey’in, Lionsgate yapım şirketi ile yeni bir devam filminin ortaklığı için görüştüğü magazin basınına yansıyan haberler arasında. Grey, ‘hikaye devam ediyor’ temalı filmde hem ana yapımcı olarak çalışacak hem de baş rollerden birini oynayacak.

Lionsgate yapım şirketi halen filmin tüm telif haklarını elinde bulunduruyor. Yapım şirketi 2004 yılında da “Dirty Dancing: Havana Nights” adı altında filmin yeni bir uyarlamasını çekmişti.

Ünlü aktriste Joel Grey’in kızı olan Jennifer Grey, son yıllarda, Red Oaks adlı bir komedi filminde rol almış ve Dancing With Stars yarışmasının 11. sezonunda birinci olmuştu.

60’lı yılların dekorunda geçen orijinal Dirty Dancing filmi, Patrick Swayze ve Jennifer Grey ikilisinin ‘The Time of My Life’, ‘She’s Like the Wind’ gibi parçaların eşliğinde ettikleri dansları ile 80’lerin sonunda efsane olmuştu. 

 

Filmin hikayesi, Yahudi asıllı yapımcı Eleanor Bergtein’ın gençliğinde yaşadığı gerçek bir aşktan esinlenilmişti.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün