Zorlu PSM’de TLVSound’dan konserler

İsrailli müzisyenlerin gerçekleştirdiği ve ilki 14 Temmuz’da Garden City Movement tarafından verilen konser serisinin son üç performansı, 23’üne kadar Zorlu PSM Facebook ve Instagram hesaplarına konuk olacak.

Tuna SAYLAĞ Sanat
15 Temmuz 2020 Çarşamba

16 Temmuz’da SEFI ZISLING 

10 yaşında trompet çalmaya başlayan Sefi Zisling İsrail’deki caz dünyasının her önemli müzisyeniyle kayıtlara imza attı. Bu ünlü caz trompetçisi, ‘Expanse’ albümü ile afro-caz, psychedelic funk ve ruhsal caz soundlarını birleştirerek enstrümental dünyasının önemli isimleri arasına girmeyi başardı. Kaçırmayın!

 

21 Temmuz’da LIRAZ 

Söz yazarı ve şarkıcı Liraz, müzik kariyerine 5 yaşında başladı, 11 yaşında Habima National Theatre’da profesyonel oldu. Müziğin yanında tiyatro ve sinema ile de uğraşan sanatçı, İran köklerini her zaman sanatına taşıdı. Mart 2020’de çıkardığı ikinci albümünde yer alan ‘Zan Bezan’ şarkısını Farsça yazdı, İstanbul’da kaydetti. Liraz bu şarkısıyla, dünyadaki tüm kadınların özgürlüğünü kutladı, 

 

23 Temmuz’da BĘÃTFÓØT

Red Axes’ın kurucularından ve grubun davulcusu olan Udi Naor, 2018 yılından bu yana tek başına yürüttüğü BĘÃTFÓØT projesi ile dünyanın önemli festival ve sahnelerinde yer aldı. Elektronik pop alanında kendini göstermeyi başaran sanatçı, hem canlı hem de DJ setleri ile dans pistini her zaman canlı tutmayı başarıyor.

 

***

İDOB sanatseverler ile buluşuyor     

 

İstanbul Devlet Opera ve Balesi solistleri ve orkestra temmuz ayı itibariyle ‘Açıkhava Yaz Konserleri’ne başladı. Arkeoloji Müzesinde ilki gerçekleşen konser, yeni bir mekân olan Büyükyalı Fişekhane’de 18 Temmuz’da tekrarlanacak. Dinletide Mozart, Bizet, Puccini, Saëns, Saygun, Offenbach ve Verdi’nin eserleri seslendirilecek. 

İDOB orkestra sanatçıları Oleksandr Samoylenko, Ezgi Karasu, Verda Gül, Şafak Erişkin ve Ecesu Sertesen’in sahnede olacağı ‘Oda Müziği Konserleri’ ise 17 Temmuz’da Büyükyalı Fişekhane’de ve 18 Temmuz’da Arkeoloji Müzesinde yer alacak. Konserde Vivaldi, Bach, Respighi, Brahms, Bartok gibi bestecilerin eserleri çalınacak. Arkeoloji Müzesindeki konser (ücretsiz) saat 14.00’te, Büyükyalı Fişekhane konserleri ise saat 20.30’da başlıyor. Biletler:biletinial.com

 

            

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün