Yıldırımspor basketbol takımlarından son haberler

Spor
18 Aralık 2019 Çarşamba

U9/10 Takımı

Yıldırımspor U9/10 Takımı Gelişim Liginde mücadele eden kulübün minik sporcuları son olarak Elit Akademi ile karşı karşıya geldi. Maçı kazanan ekip, sergilediği oyun beğeni topladı. Başarılı takım Erol Saban, Aksel Bahar, Can Levitas, Lior Asagız, Yoel Romano, Eran Tutman, Mark Pardo, Derin Koen, Rafi Batlevi, Eytan Sevik, Eytan Kebudi, Cem Hara, Leo Mazliyah, Denis Barbut’tan oluşuyor.

U10/11 Takımı

Yıldırımspor U10/11 Takımı Gelişim Liginde mücadele eden kulübün minik sporcuları son olarak Beykoz Kartalları ile karşı karşıya geldi.

Maçtan 24-16 galibiyetle ayrılan takımı şu oyunculardan oluşuyor: Mark Pardo, Eytan Sevik, Yoel Romano, Eran Tutman, Denis Barbut, Can Levitas, Jak Romano, Şenol Can Elyazar, Sarp Gatenyo.

U8/9 Takımı

Yıldırımspor U10/11 Takımı Gelişim Liginde mücadele eden kulübün minik sporcuları bu kez U8/9 yaş kategorisinde Beykoz Kartalları ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada gayretli bir mücadele sergileyen Nedi Telyaz, Şeymi Kohen, Leo Levent, Aksel Sezgener, Eytan Kebudi, Aksel Görmez, Jerry Hason ve Eytan Saban gelecek için ümit verdi.

Yıldırımspor Yönetim Kurulu, tüm sporcuları, teknik heyet ve idarecileri tebrik ederken; maçta kendilerini destekleyen ailelere teşekkür etti. Kulüp yöneticileri 2013 doğumlulardan itibaren tüm çocukları Yıldırımspor çatısı altında bu heyecanı paylaşmaya davet ediyor.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün