Yıldırımspor’un 2019-20 basketbol sezonu altyapı çalışmaları başladı

Spor
6 Kasım 2019 Çarşamba

Yıldırımspor Kulübü, yeni sezonda basketbol çalışmalarına hızlı başladı. Bu sezon 2013 doğumlu miniklerden 2006 doğumlu çocuklara kadar tüm yaş gruplarında deneyimli koçlarla çalışmalar start aldı. Yıldırımspor Kulübü bu çalışmalar kapsamında amaçlarının, çocuklara bilinçli şekilde spor yaptırmak, sporu sevdirmek; basketbol sporuna doğru ilk adım ile girişlerini teşvik etmek,  gelişim liglerinde oynatarak, geliştirmek ve Yıldırımspor’un lisanslı bir oyuncusu olarak ileride Türkiye Basketbol liglerinde oynamasını sağlamak olarak açıklıyor. En önemlisi çalışmalar kapsamında genç sporcular bir arada olmanın, birlikte spor yapmanın ve takım olarak mücadele etmenin keyfine varıyor.

 

Yıldırımspor minikleri ilk maçına çıktı

Yıldırımspor U8 Takımı - Junior Cup Gelişim Liginde mücadele eden kulübün minik sporcuları Bakırköy Akademi ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma boyunca ellerinden geleni ortaya koyan minik sporcular ilerleyen dönemler için olumlu sinyaller verirken, aynı zamanda yeni tecrübeler edindi ve bir arada olmanın keyfini sporla çıkardı.

Yıldırımspor Yönetim Kurulu, tüm sporcu, teknik heyet ve idarecileri tebrik ederken, maçta desteklerini esirgemeyen ailelere de teşekkür ediyor. Yönetim kurulu, 2013 doğumlulardan itibaren tüm çocukları Yıldırımspor çatısı altında bu heyecanı paylaşmaya davet ediyor.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün