‘Her telden Büyükada sefası’

25 Ağustos akşamı sanatçı Cenk Rofe birbirinden güzel şarkılarıyla Büyükada Hesed Le Avraam Sinagogunda dinleyicilere keyifli bir konser verdi.

Luiza Uçki Toplum
28 Ağustos 2019 Çarşamba

25 Ağustos Pazar gecesi Büyükada Hesed Le Avraam Sinagogunda üç senedir gerçekleştirilen ve geleneksel hale gelen ‘Yaz Konserleri’ zincirine bir yenisi eklendi. Herkesin bildiği ve severek eşlik ettiği şarkılardan oluşan özel bir repertuvar, güçlü ses ve yorumuyla sanatçı Cenk Rofe, Yusuf Sağlamlar’ın önderliğindeki orkestra ile birlikte gönüllerin pasını almayı başardı. Kah Kalamış’a yolculuk edildi kah Bağdat ziyaret edildi. Birçok lisandan söylenen şarkılara izleyiciler de yerlerinden eşlik ettiler.

Gecenin önemli misafirleri vardı. Geleneksel ‘Mutluluk içinde bir arada olma’ gecesinde bize eşlik eden tüm misafirlerimize de ayrıca bu satırlar aracılığıyla teşekkür ederiz.

Adalar Kaymakamı Dr.Mustafa Ayhan’ın eşi, kızı ve özel kalemi, Belediye Başkanı Erdem Gül ve eşi, Büyükada Rum Cemaati Başkanı Agni Küçüknikolaidis, her daim karizması ile etrafına ışık saçan sanatçı Ediz Hun, eşi ve kızı, Anadolu Kulübü Genel Müdürü Cemalettin Şereflier, Su Sporları Kulübü Başkanı Adnan Demir ve eşi, ada komşuları ve esnafının da katıldığı etkinliğin sunuculuğunu Büyükada Sinagogu Başkanı Kurtuluş Morhayim üstlendi. Gecenin sonunda alkışlar, misafirlerin mutluluk ve coşkusunun göstergesi oldu.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün