Kelt müziği denince akla efsane şarkıcı Loreena Mckennitt gelir!

30 yılı aşan kariyerinde ‘Eklektik Kelt’ müziğiyle dünya çapında 15 milyona yakın albüm satan ve sayısız ödüle layık görülen Kanadalı şarkıcı-besteci Loreena McKennitt, üç konserle Türkiye’de!

TUNA SAYLAĞ Sanat
12 Haziran 2019 Çarşamba

29 Haziran İzmir, 30 Haziran Ankara ve 1 Temmuz’da İstanbul - Volkswagen Arena’da sevenleriyle buluşacak olan sanatçı, bu konserleri, 2018 yılında yayınladığı ‘Lost Souls’ (Kayıp Ruhlar) albümünün dünya turnesi kapsamında gerçekleştirecek. Mistisizm bezeli bir geceye hazır olun! 

Rock Kralı Eric Bourdon Volkswagen Arena’yı sallayacak

75. yılını kutlayan Yapı Kredi ana sponsorluğunda, rock müzik tarihinin en önemli figürlerinden; The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks ve The Who gibi gruplarla anılan The Animals’ın kurucusu ve vokali Eric Burdon, 20 Haziran’da Volkswagen Arena’da! Sanatçının Avrupa turnesi kapsamındaki bu konserinde ‘It’s My Life, Don’t Bring Me Down, See See Rider ve Monterey’ gibi milyonlarca insanın kalbine kazınmış şarkılarını da dinleme imkânı bulacağız. 

 

İstanbul Resitalleri Piyanist JEUNG BEUM SOHN ile sezonu kapatıyor

Sakıp Sabancı Müzesi-The Seed, 14 Haziran akşamı, İstanbul Resitallerinin son konserinde, kusursuz tekniğiyle dikkatleri çeken ve ülkesinin dahi çocuklarından olan Koreli piyanist Jeung Beum Sohn’u ağırlayacak. Münih’te düzenlenen ‘2017 ARD Uluslararası Müzik Yarışmasında’ birinci olan ilk Koreli piyanist unvanını da taşıyan ödüllü sanatçı konserde Bach, Çaykovski, Beethoven, Scriabin ve Liszt’in eserlerinden oluşan bir repertuar sunacak. 

 

İKSV Müzik Festivalinde Tekfen Filarmoni ve Daniel Müller-Schott’an müzik ziyafeti

Günümüzün en revaçta viyolonselcilerinden biri olan Daniel Müller-Schott, son yılların en çok ses getiren şeflerinden Aziz Shokhakimov yönetimindeki Tekfen Filarmoni Orkestrasıyla, 17 Haziran akşamı, Lütfi Kırdar Konser Salonunda, izleyenleri Mussorgsky ve  Şostakoviç ile müzikal bir yolculuğa çıkartacak ilk yarıda. Konser, Çaykovski’nin “bestelediğim en iyi şey” dediği ve ölüme dair temasıyla, 6. Senfoni (son senfonisi) ile devam edecek.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün