Diablo Swing Orchestra ile farklı müzik

En sıra dışı gruplardan biri olan, coşkulu müziği, dinamik performansıyla Diablo Swing Orchestra, 1 Haziran’da Zorlu’da unutulmaz anlar yaşatmayı vaat ediyor.

Tuna SAYLAĞ Sanat
22 Mayıs 2019 Çarşamba

 Eski usul swing ve caz geleneklerini rock ve heavy metal’in enerjisiyle aynı sahneye taşıyarak tamamen kendine has bir tını yakalayan İsveçli avantgart grup Diablo Swing Orchestra, zamanın ötesinde epik düzenlemeleriyle benzersiz bir müzik icra ediyor. Meraklılarına duyurulur! 

‘Süper İyi Günler’e yeni ödül

Nedim Saban’ın büyük başarıyla çevirdiği ve yönettiği ‘Süper İyi Günler’ oyunu, bu yılın Üstün Akmen Tiyatro Ödüllerinde ‘Yılın Prodüksiyonu’ seçilirken, genç oyuncusu Emir Özden de, Uğur Karabay (Eylül) ile birlikte ‘Yılın Umut Veren Erkek Oyuncusu’ Ödülünü aldı. Ayrıca Yakup Almelek ve Yağmur Yağmur, ‘Kültüral Performing Arts’ oluşumuyla Üstün Akmen Tiyatroya Katkı Ödülü’ne layık görüldüler. 

‘MANÇA’LI ADAM’ uzun bir aradan sonra ZORLU PSM’de!

Yıllar önce sahnelenen Broadway’in vazgeçilmez eserlerinden ‘Mança’lı Adam’ (Man of La Mancha), on sene aradan sonra bu sefer yeni konsepti ve değişen kadrosuyla Zorlu PSM’de İstanbullu sanatseverlerle buluşuyor. Murat Göksu’nun rejisiyle bir kez daha hayat bulacak olan eserde Suat Arıkan, Hakan Aysev ve Murat Göksu dönüşümlü olarak Don Kişot rolünde, Çağrı Köktekin, Yücel Özeke ve Onur Turan Sancho rolünde, Şebnem Ağrıdağ Kışlalı ve Hande Soner Ürben Aldonza rolünde seyirciyle buluşacak.  24, 25, 28, 29, 30 Mayıs tarihlerinde izlenebilir. 

‘Non stop TLV 3AM’

Geçtiğimiz sene İllüstrasyon Haftası kapsamında düzenlenen ‘Non stop TLV 3AM’ sergisi İstanbul’a taşınıyor. Tel Aviv’in underground müzik ve kulüp sahnesine çeşitli illüstrasyon sanatçılarının işleri üzerinden bakan sergi, 25 Mayıs - 14 Haziran tarihleri arasında Bina / Bant Mag Havuz’da görülebilecek. Tel Aviv sanat ve kültür sahnesinde multimedya sanat deneyimleri üretimiyle uğraşan, yönetmen ve prodüktör Marina Pozner’in küratörlüğündeki sergi, 15 illüstratörün Tel Aviv gece hayatının mekânları için hazırladıkları işlerden oluşuyor.  Açılışın ardından ise DJ kabinini Tel Aviv merkezli Sheimus K (Dov Gummy) devralacak.

İllüstratörler: Itamar Makover – Dov Gummy, Ben Alhadeff – SKUNK, Dana Herman- Sputnik bar,  Daniel Kuchuk – XCCV,  Coral Klara Levy Inbar Shtiglitz- KLIKA Klika Of Happiness, Chen Flamenbaum – KOK SCHOK TLV,  Yana Klerman – MOTHER Mother Superior Alphabet,  Yossi Madar – OFFER NISSIM, Leon Delos – KLAYBEN, PESH – HOLEMET,  Leny Halevy – Under52, Maya Nakar – Beit Hapsanter, Adi Ayali – TERRA,  Omer Porat – Beit Maariv,  Xenya Melnikov – Breakfast Clu. 

ALKIŞ 

PİLEVNELİ Dolapdere, 6 Temmuz tarihine kadar Bora Akıncıtürk’ün son dönem işlerinden oluşan ‘Alkış’ adlı yeni sergisine ev sahipliği yapıyor. Akıncıtürk resim, çizim, heykel, enstalasyon ve video gibi farklı türlerde yaptığı merak uyandıran işleriyle tanınıyor. Sergide sanatçının son dönem resimleri, yeni bir heykeli ve geçtiğimiz yılki sergisinin devamı niteliğinde bir enstalasyon yer alacak. Sergi, Jotun’un katkılarıyla gerçekleşti.

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün