Kurumlarımız Pesah Bayramı’na hazır

5779 İbrani yılına göre 19 Nisan Cuma akşamı başlayarak 27 Nisan Cumartesi günü sona erecek olan Pesah Bayramı vesilesiyle dost ve akrabalarının bayramlarını kutlamak isteyen dindaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla, cemaat kurumlarımızın özenle hazırladıkları hediyelikleri tanıtıyoruz.

Toplum
3 Nisan 2019 Çarşamba

OR YOM

Değişen ekonomik şartların yönlendirmesi ve gelirlerin daha verimli olarak kullanılması amacı ile yıllardır aynı amaç için çalışan İYD ve Barınyurt’un tek çatı altında birleşmesiyle faaliyetlerine devam eden Or Yom, Pesah Bayramı için çeşitli sertifikalar hazırladı. Bağışseverliğin bir göstergesi olan altın, gümüş, bronz ve platin yaşam sertifikaların yanı sıra tahta sunum üzerinde özel bayram tabağı da seçenekler arasında bulunuyor.

Tel: (0212) 252 40 18 - 245 67 71

[email protected]

Whats app hattı: 0533 378 84 54

 

MATAN BASETER

1930 yılından bugüne ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatarak onların ekonomik ve sağlık sorunlarını olanaklar dahilinde çözümleyerek destek olmayı amaçlayan Matan Baseter, geçtiğimiz sene başlattığı kampanyaya devam ediyor. Az gelirli dindaşlara ‘Kimha Depisha’ yardımı yaparak Matan Baseter aracılığıyla bu mitsvayı gerçekleştirmek elinizde. Yapacağınız bağış hakkında yakınlarınız gönderilecek sembolik bir kart ile bilgilendirilecek.

Tel: (0212) 249 79 37 - 249 56 64

www.matanbaseter.com

[email protected]

ÖĞRENCİLERE YARDIM DERNEĞİ  (Mişne Tora)

Bayram hediyenizi, birçok öğrencinin hazırlık sınıfından üniversite mezuniyetine kadar eğitimlerini sağlayan, tüm ders ve giyim malzemelerini temin eden, sosyal yaşantılarına destek veren ve mezuniyet sonrası iş temin eden ÖYD’nin hazırladığı hediyeliklerden seçebilirsiniz. Bu yıl tebrik kartlarının yanı sıra badem ezmesi, şarope, hurma topları ve özel Antakya lezzetleri ile doldurulmuş tabaklar, kutular, seçenekler arasında.

Ayrıca her sene olduğu gibi öğrencilerin başarılarını simgeleyen Takdir, Teşekkür, Eğitim İçin Elele, Yolları Açık Olsun, Bir Ders Bir Başarı, Bir Giysi Bir Gülümseme, Aydınlığa Doğru adını verdikleri belgeler ile öğrencilere burs katkısı olarak dönecek çeşitli plaketler de hazırlandı.

Tel: (0212) 230 90 27 

                230 90 55

Faks: (0212) 241 72 74

miş[email protected]

 

GÖZLEM GAZETECİLİK

Gözlem Kitap da dostlarınız ve sevdiklerinizin bayramlarını kutlamaya yardımcı oluyor. Sevdikleriniz için Gözlem Kitap’ın geniş yelpazesinden tercih edeceğiniz yerli ve yabancı kitaplar, CD’ler vs. özel fiyatlarla seçenekler arasında. Ayrıca 3 - 6 ay veya 1 yıllık Şalom Gazetesi aboneliği hediye edebilirsiniz. Tel: (0212) 231 92 82 www.gozlemkitap.com,

[email protected] 

OR AHAYİM HASTANESİ VAKFI

Balat Or Ahayim Hastanesinde gönüllü çalışan Pembe Melekler, dostlarınız için kâsede bir Pesah geleneği olan haroset, portakal tatlısı, kestane şekeri, çikolatalı portakal, ayva tatlısı, badem ve cevizli kurabiye, krokan ile doldurulmuş çeşitli servis kase ve tabakları, içinde şarap, çikolatalı ve sade hamursuz, bir kâse beyaz tatlı, portakal tatlısı, ayva, kestane ve krokan bulunan tabaklar hazırladılar. Tebrik kartı da seçenekler arasında bulunuyor.

Tel: (0212) 267 33 22

Faks: (0212) 267 33 77, www.orahayim.com/

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün