Zorlu zamanlarda Türk-İsrail ilişkileri tartışıldı

Friedrich Naumann Vakfı ve Türk-İsrail Sivil Toplum Forumu’nun İsrail Konsolosluğunun işbirliği ile düzenlediği yuvarlak masa toplantısında, sivil toplumun iki ülke ilişkilerindeki rolü mercek altına alındı.

Dünya
10 Ekim 2018 Çarşamba

Friedrich Naumann Vakfı ve Türk-İsrail Sivil Toplum Forumu’nun İsrail Konsolosluğunun işbirliği ile düzenlenen yuvarlak masa toplantısında, sivil toplumun iki ülke arasındaki ilişkideki rolü mercek altına alındı. 3 Ekim’de düzenlenen toplantıda, medya, iş dünyası ve sivil toplumun ilişkilere nasıl katkı sağlayabileceği sorusuna yanıtlar arandı. İş dünyasının, akademi ve medyanın temsilcilerinin katıldığı panelde, İstanbul’daki İsrail Başkonsolosluğundan Shira Ben Tzion ile Freidrich Naumann Vakfı Türkiye Ofisi Başkanı Dr. Hans-Georg Fleck de yer aldı.

Panelde, ikili ilişkilerde sivil toplumdan yeni seslerin yer almasının önemi gündeme getirilirken, medya, akademi, kültür ve iş dünyasının yarattığı olumlu etkiler hatırlatıldı. Ben Tzion, kültürel, ilmi, akademik ve sosyal alışverişin, iki toplumu birbirine yakınlaştırdığını savundu.

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün