GKD yeni oyunu ile sezonu açıyor

Göztepe Kültür Derneği yeni sezona dopdolu hazırlanırken, Tiyatro Ekibi de her sene bu zamanlarda yaşadığı heyecan ile çalışmalarına başlamak üzere.

Toplum
12 Eylül 2018 Çarşamba

Leon MENDA

Geçen sene Aksel Bonfil’in yazıp yönettiği ‘Avluya Düşen Yıldız’ adlı tiyatro oyununu hem İstanbul, hem de İzmir’de sahneleme şansını yaşayan ekibimiz büyük bir kitleye ulaşmış ve oyunculukları ile beğeni kazanmıştı. Yeni oyunumuzda ise İzmir ve İstanbul karşı karşıya gelecek ama merak etmeyin kötü bir şey yok, evlilik için. İstanbullu ve İzmirli iki gencin evlilik yolunda yaşadıkları, farklı gelenekler, farklı karakterler, farklı hayat bakışları, farklı şehirler, farklı hava, iki gencin evlenmesini ne kadar zorlaştıracak?

Tüm bu farklılıkları ustaca kaleme alıp müzik ve komedi ile harmanlayan Aksel Bonfil yönetmen koltuğunu bu sene Çiçek Menda’ya teslim ettis. Uzun süredir ekibin oyunlarında yardımcı yönetmen ve oyuncu olarak görev alan Çiçek Menda ilk defa yönetmenlik yapmanın heyecanı içinde. Tiyatro ekibi ise okuma provaları ile oyunun heyecanına girmek için gün sayıyor.

Bu seneki yeni oyunumuz ile siz sevgili seyircilerin beğenisi ve alkışlarını hak etmek en büyük temennimizdir. En kısa zaman da buluşma dileğimizle.

 

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün