İsrail ve İran bayrakları güzellikte yan yana geldi

Rusya’da düzenlenen ülkeler arası saç tasarım ve makyaj yarışmasında ikinciliği paylaşan İran ve İsrail takımları büyük alkış aldı.

Dünya
28 Şubat 2020 Cuma

Rusya’da uluslararası guruların yarıştığı kuaförlük yarışması nadir görüntülere sahne oldu. İran ve İsrail takımları podyuma geldiğinde ülkelerinim bayrakları da yan yana geldi.

Beraberce ikinci olduklarını öğrenen takımların bayraklarını sallaması ile  izleyiciler de her iki takıma büyük tezahürat yaptı.  Rusya’da düzenlenen 3. Uluslararası Kuaförlük Yarışması’nda İsrail ve İran takımlarının dostluğu daha yarışma hazırlıkları sırasında başladı.

Takımlar yarışma sırasında aynı odayı paylaştı.  Başlangıçta siyasi  gelişmelerden dolayı bir gerilim olsa da daha sonra her iki takımın kuaför ve makyözleri kaynaşmayı başardı.  İran takımının lideri başlangıçta oluşan gerilimden sonra İsrail takımındaki meslektaşını kucaklayarak yanağından öptü ve şöyle dedi “ Sizi seviyoruz kardeşlerim”

İsrail takımının eş başkanları Moti and Rafael Rubin basına yaptıkları açıklamada, İranlı kardeşlerinin dostane davranışlarından dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

 

 

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün