gozlemkitap
RSS
Yayın Haftaları X
LEONARD COHEN ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ aldı
LEONARD COHEN ‘Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ aldı

Kanadalı şair ve müzisyen Leonard Cohen, 52. Grammy Müzik Ödülleri töreninde, hayatı boyunca göstermiş olduğu başarıları için onurlandırıldı

52. Grammy Ödülleri, 31 Ocak’ta sahiplerini buldu. Birçok farklı kategoriyi ve müzik türünü kapsayan Amerika’nın en prestijli müzik ödülü Grammy, ‘yaşam boyu başarı’ kategorisinde Leonard Cohen’e verildi. 75 yaşındaki Kanadalı yazar, şair, söz yazarı ve müzisyen Leonard Cohen, Los Angeles’ta Wilshire Ebell Tiyatrosu’nda düzenlenen özel törende başarı ödülünü bizzat teslim aldı.

Ödül gecesine traş olmadan, ünlü fötr şapkası ve ince kravatıyla katılan Cohen, yapmış olduğu kasetlerle hiç Grammy Ödülü almadığını esprili bir şekilde ifade etti. Sanatçının; “Birçoklarının önceden geçmiş olduğu bitiş çizgisine doğru yürürken, bir Grammy Ödülü alacağım hiç aklıma gelmezdi. Doğrusu, onların ilgi alanlarının mütevazılığinden dolayı her zaman müteessir olmuşumdur” sözleri, alkış tufanıyla karşılandı.

2007 yılında, yılın sürpriz albümü ödüllü Herbie Hancock’un “The Joni Letters” albümünde görev alması sebebiyle Leonard Cohen, Grammy Ödülü’nü iki yıl önce de almıştı.

Facebook'ta Paylaş
Yazdır Yazdır
Yazdırma Önizleme X Yazdir
Yazdırma işlemini başlatmak için YAZDIR 'a tıklayın.
Arkadaşına Gönder Arkadaşına Gönder
Arkadaşlarıma Gönder X
Kanadalı şair ve müzisyen Leonard Cohen, 52. Grammy Müzik Ödülleri töreninde, hayatı boyunca göstermiş olduğu başarıları için onurlandırıldı

"/>
Abone Formu X
Şalom Gazetesi’nin adresinize gelmesi için bir yıllık şehir içi abonelik ücreti 160 TL.dir.
İletişim Formu X
Şalom Satış Noktaları X
Remzi Kitabevi - Etiler Akmerkez
Remzi Kitabevi - Suadiye
Remzi Kitabevi - Osmanbey
Remzi Kitabevi - Erenköy Carrefour
Remzi Kitabevi - Akadlar Mayadrom
Remzi Kitabevi - Mecidiyeköy Profilo
Remzi Kitabevi - Ankara Armada
Remzi Kitabevi - İzmir
Remzi Kitabevi - Antalya
Şalom Gazetesi - Künye X
künye
Abone Bize Ulaşın Reklam Şalom Satış Noktaları Künye Tüm Hakları Saklıdır. Şalom Gazetesi 2008