Bu yaz mutlaka izlemeniz gereken beş dizi

2022 yılının yaz aylarında izleyicilerle buluşacak dizileri not almayı ve izlemeyi sakın unutmayın!

Renin ÖZLEVİ Kültür&Sanat&Spor
8 Haziran 2022 Çarşamba
  1. Stranger Things

Üç sezondur süren dizinin birinci kısmı 27 Mayıs'ta, ikinci kısmı 1 Temmuz'da yayında olacak. Stranger Things, yaklaşık üç yıllık bir aranın ardından, final sezonu ile geri dönüyor! 80'li yılları konu alan favori Netflix dizisinin dördüncü sezonu, Starcourt Savaşı'ndan altı ay sonrasını ve ikonik arkadaş grubunun liseye adaptasyon durumlarını konu alıyor. 

Peaky Blinders

Beş sezondur adından çokça bahsettiren Peaky Blinders'ın son sezonu 10 Haziran’da izleyicisi ile buluşacak. Yeni sezon, Tommy’nin Grace halüsinasyonundan sonra dibe vurmasıyla, kaldığı yerden devam ediyor.

 First Kill

Yeni Netflix dizisi First Kill, 10 Haziran’da yayınlanacak. V. E. Schwab'ın kısa öyküsünden uyarlanan First Kill, güçlü bir vampir ailesi arasında yerini almak için ilk kez öldürmesi gereken genç vampir Juliette'i konu alıyor. Gözünü Calliope isimli yeni kıza diken Juliette, Calliope'un köklü bir vampir avcısının soyundan geldiğini öğrendiğinde işler karmaşık bir hal alır. Öldürmek hem Juliette hem de Calliope için göründüğünden daha zor hale gelir, özellikle de birbirlerine âşık olmaya başladıklarında…

 The Umbrella Academy

The Umbrella Academy bu yaz 22 Haziran’da üçüncü sezon ile geri dönerken, sevilen kardeşler daha fazla kaosa hazırlanıyor. 1963 yılında kıyameti durdurduktan sonra, ekip günümüze döner. Ancak, zaman çizelgesinin tamamen değiştiğini ve Sparrow Akademisi'nin ortaya çıktığını öğrenirler. Evreni tehdit eden kimliği belirsiz bir varlık için anlaşmazlıklarını bir kenara bırakan Sparrow ve Umbrella ekipleri bir arada çalışmaya başlar.

 Obi-Wan Kenobi

Bu yaz herkesin merakla beklediği, Ewan McGregor ve Hayden Christensen'ın Obi-Wan Kenobi dizisi ile Star Wars dünyasına yeniden dönüş 27 Mayıs’ta Disney+ ’da yayınlanmış olacak. Star Wars: Revenge of the Sith filmindeki olaylardan on yıl sonra geçen dizide, Obi-Wan, hala en iyi arkadaşı ve Jedi çırağı olan Anakin Skywalker'ın şeytani Darth Vader'a dönüşümüne tanıklık ediyor.

 

Etiketler:

Siz de yorumunuzu yapın

Tüm Yorumları Görün